Met kennis krijgen we kanker klein!

Monique Takke

Opgehaald

615
61% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Ik wil graag middels ludieke acties en het werven van donaties een mooi bedrag bij elkaar verzamelen om verder onderzoek naar kanker te kunnen helpen financieren. Want alleen met kennis kunnen we deze verschrikkelijke ziekte ooit uit de wereld helpen!

Afgelopen zomer heeft mijn moeder de diagnose longkanker gekregen met uitzaaiingen naar de lever en hersenen. Het betreft een zeldzame vorm van longkanker (een defect in haar ALK-gen) en gelukkig zijn hier remmers voor die haar specifieke kankersoort kunnen behandelen (helaas niet genezen). Ook kreeg mijn vader enkele maanden geleden te horen dat hij prostaatkanker heeft (wat zeker in zijn geval goed te behandelen is). Hierdoor ben ik zeer gemotiveerd om mij in te zetten om geld in te zamelen voor onderzoek naar kankerbestrijding.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.