Normal 10024f6d9aafaa7ab9b47f505c60cddc4d5f2938

Ik doe mee aan de AVL Dam tot Dam @Home

Natalie de Vries

Opgehaald

25
25% bereikt van mijn streefbedrag € 100
Qr

Dit jaar kan de Dam tot Damloop helaas niet doorgaan door Corona. Echter, kanker stopt helaas niet. En kanker onderzoek ook niet. Vandaar dat ik in het weekend van 20 september mee doe aan de AVL Dam tot Dam @Home.

Hiermee zamel ik geld in voor het corona-noodfonds voor het voortzetten van kankeronderzoek. De economische krimp heeft grote gevolgen voor de financiering van kankeronderzoek. Ik wil dat de 745 onderzoekers in het Antoni van Leeuwenhoek hun levensreddend kankeronderzoek onverminderd kunnen voortzetten! Help je mij mijn streefbedrag in te zamelen? Ik zou je hulp enorm waarderen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.