Normal 8a229f3b0674bd3da5b8a089f0e20b25a5f5707b

AVL Dam tot Dam @Home

AVL Dam tot Dam @Home. Doe mee!

Vanwege corona kan de Damloop helaas niet doorgaan. Maar niet getreurd! Wij hebben een veilig alternatief bedacht: de AVL Dam tot Dam @Home! Wandel, ren, roei, fiets of skeeler vanuit huis of bij jou in de buurt. Met z’n allen in het weekend van 20 september. Maar dan individueel. Op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. En een afstand die bij jou past.


Waarom meedoen?    
Het coronavirus heeft grote impact op ons kankeronderzoek. De economische krimp heeft gevolgen voor de financiering van ons onderzoek. Daarnaast kan door de 1.5-meter samenleving slechts 40% van onze onderzoekers op het lab aanwezig zijn. Hierdoor loopt kankeronderzoek vertraging op. Dit mag niet gebeuren! 


Donaties voor corona-noodfonds
Er zijn extra aanpassingen nodig zodat onze 745 onderzoekers geen vertraging oplopen en hun onderzoek onverminderd kunnen voortzetten. Bijvoorbeeld voor de inrichting van veilige 1.5 meter-afstand werkplekken in het lab, of het beschikbaar stellen van thuiswerkfaciliteiten. Voor een bedrag van € 260 per onderzoeker kan onderzoek vanuit huis direct worden hervat! Daarom komen alle donaties voor de AVL Dam tot Dam @Home ten goede aan het  corona-noodfonds van het Antoni van Leeuwenhoek. Doe je mee?

Wat krijg je van ons?  

  • Bij een sponsorbijdrage van minimaal € 100 ontvang je van ons een sportief verrassingspakket waarvan je prestaties gegarandeerd omhoog schieten :)
  • Bij een sponsorbijdrage van minimaal € 500 per persoon ontvang je een uitnodiging voor een rondleiding in één van onze labs zodra de omstandigheden dat weer toelaten.

 Doe mee en start je actie!