De laatste gezamenlijke training.

04 juli 2022 19:20

BIJVANGST....

 

Beginnen aan iets maar niet weten waar dit eindigt.

Afgelopen weekend onze laatste gezamenlijke training.

 

Limburg doet mee aan Voor Kim tegen borstkanker, Ulestraten, Beek, Maastricht, Neerbeek, Schimmert, Stein, Maasband, Spaubeek, Haelen, Ittervoort, Roggel, Baexem, Melick, Herten, Ittervoort, en DUBAI.

Ja zelfs iemand uit DUBAI, hij traint in temperaturen van 40 graden. Stapt om 5 uur in de ochtend op zijn fietst en maakt zo zijn kilometers.

 

Mooi om te zien afgelopen weekend tijdens onze gezamenlijke trainingstocht, dat ieder zijn eigen verhaal en gevoel heeft bij deelname Voor Kim tegen borstkanker.

Dit versterkt de band onder elkaar en brengt zeer emotionele maar ook zeer mooie, waardevolle gesprekken met elkaar op de fiets.

 

Iedereen is langzaamaan in vorm aan het komen. Sterker nog, deelnemers voelen zich sterk, heel sterk zo sterk zelfs dat sommige in plaats van 100km nu 150km mij uit de wind gaan houden.

 

Trots ben ik ook wel op deelnemers die in APRIL DIT JAAR, een racefiets kochten en nog nooit hadden gefietst op een racefiets.

En nu 4 maanden later 100km of zelfs 150km gaan fietsen.

Zij vinden het fietsen zo leuk en zeggen; "Lei fietsen is/wordt mijn nieuwe hobby

Daar waar het mij ging om het welbevinden en het steunen van Kim in haar gevecht, ontwikkelen zich nu ook nog andere mooie initiatieven.

 

 

BIJVANGST!!